Dinner for schmucks

Møt Barry. Han tror på hjernekontroll. Han samler på døde mus så han kan stoppe dem ut. Hvis du ikke passer deg og er så dum at du inviterer han inn i livet ditt, så feier han over deg som en velmenende tornado og legger hele livet ditt i ruiner. Barry:

 photo dinner-for-schmucks-header_zps917fbc88.jpg
Tim får i oppdrag av sin ekle sjef å finne en skikkelig gærning han kan invitere til den årlige bedriftsmiddagen. Den av kollegaene som har med seg den største gærningen til middagen, vinner. Tim møter selvsagt Barry og tror han har seieren i boks. Men Tim har selvsagt undervurdert Barry og egentlig er ikke Tim en drittsekk som gjør sånt mot andre mennesker heller. Lite hjelper det uansett hvilken motivasjon han har, for Barry er nå i livet hans og der Barry er, der går alt til helvete.

Denne filmen er veldig morsom, hvis du liker den slags humor. Hvis du derimot blir litt ille berørt av å se ekstremt pinlige situasjoner, så bør du kanskje styre unna. Jeg lo godt av denne og synes Steve Carrell gjør en fenomenal tolkning i rollen som Barry. Sjekk ut Dinner for Schmucks!