Når man har en liten hund…

.. så blir man støtt og stadig utsatt for en logrende hale og en liten personlighet som vet hva han selv vil og hvordan han skal uttrykke det. Neo er en sta og streng liten herremann som heller går sin egen vei enn den riktige veien, og synes det aller beste er å gneldre som besatt hver gang han øyner noe han ikke liker. Som sykler. Eller unger. Eller den satans katta nedi gata.

Det er fint når mange folk stappes inn i det samme rommet, da trommer halen som aller verst og alt skal undersøkes og snuses til døde og bjeffes på, oppå bordet og inn i veskene. Men aller best er det når man er alene sammen. Da er han bare en lodden liten pelsdott som krøller seg sammen i fanget, så lun og god og trygg og kosete. Da gjør det ingenting at han bruker hele dagen på å krangle og slåss og dra i selen og bjeffe på alt, i den tro at han er en fem meter høy hund med digre baller og svære tenner. Da er han bare seg selv, en bitteliten kladd som mangler en tann her og der, og har ører som henger nedover istedetfor oppover. Da hører man bare ett lite sukk av velvære for at han er hjemme og er varm og deilig mett etter å ha vært i krig med hele verden hele dagen.

Photobucket

Photobucket

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).